sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

uutisia kuluneelta vuodelta

Nettisivuja on jonkin verran päivitetty tänä vuonna, mutta tänne en ole ehtinyt kirjoitella. Tässä siis lyhyesti tapahtumista. Ja heti alkuun nöyrä anteeksipyyntö kaikille joiden tuloksia en nyt muista tänne kirjoittaa!

Börjestä tuli FI MVA ja FI JVA
Doniol Birds Beware "Börje" on saavuttanut Suomen mutovalion ja Suomen jälkivalion tittelit tänä vuonna. Upea suoritus nuorelta koiralta! Onnea Mari ja Börje!

Weralle TK1 koulutustunnus
Meidän Wera (Doniol Wind Of Change) oli Elina Kautolla "lainassa" kun Elinan Fanny oli meillä synnyttämässä ja hoitamassa pentujaan. Elina treenasi Weraa ahkerasti ja käytti kahdessa toko kokeessa saaden kaksi ALO1 tulosta ja kun alla oli viime vuonna saavutettu tulos sai Wera koulutustunnuksen TK1. Kun koirat oli jo vaihdettu takaisin kävi Elina Weran kanssa Hämeenlinnassa kokeissa ja tuloksena oli AVO1. Suuri kiitos Elinalle! Ja onnea!

Kaksi pentuetta
11.3.2014 Fanny (Doniol Your Loyal Welsh) synnytti Doniol E-pentueen, 4 urosta ja 1 narttu. Pentueen isä on Castiog Dee-Bob "Onni". Kaikki kakarat ovat lähteneet omaan kotiin pian luovutusiän täytyttyä. Suuri kiitos Elinalle ja Onnin omistajille tämän pentueen mahdollistamisesta! Ja onnea matkaan Eppu, Osku, Manu, Eemeli ja Mette!
29.3.2014 Aune (Glanffrwd Rachel Wall) synnytti Doniol F-pentueen 4 urosta ja 2 narttua. Pentueen isä on Doniol Show Must Go On "Lukas". Nämäkin wallattomat Walesit ovat lähteneet omaan kotiin. Suuri kiitos tästä pentueesta kuuluu Helon ja Karlssonin perheille! Onnea matkaan Rölli, Felix, Frodo, Figo, Hertta ja Chili!

Muita tuloksia vielä tälle vuodelle
Doniol Quite Perfect "Täplä" ja Elina Kautto tokoilivat EVL1 tuloksen (281p ja kunniapalkinto). Ei siis ikä paina 9v koiraa vielä :)
Doniol Blizzard Prince "Viljo" sai eilen Forssan näyttelyssä varasertin
Doniol Wind Of Change "Wera" sai sertin Tampereen näyttelyssä toukokuussa
Doniol White Blossom "Wenla" sai hyväksytyn tuloksen rallytokon alokasluokassa (lajin virallistamisen jälkeen) toukokuun jälkeen
Doniol Ravishing Lass "Sani" oli rotunsa paras veteraani toukokuussa Helsingin näyttelyssä


Suru-uutisiltakaan ei olla vältytty....

In memoriam
 

Alma (Doniol Midsummer Dream)
23.6.2003-7.2.2014
 
Voimia Minnalle suuressa surussa!
 
(kuva Minna Tavasti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti