maanantai 27. tammikuuta 2014

alkuvuoden päivityksiä

Kukaan ei ole taas ehtinyt tänne kirjoitella, joten nyt alkuvuoden päivityksiä. Vaikka vuotta ei vielä ole paljon kulunut on jo koettu iloa ja suruakin. Jos kaikki sujuu hyvin, on meille tulossa kiireinen kevät kahden pentueen kanssa. Fanny (Doniol Your Loyal Welsh) on astutettu 4.1.2014 Onnilla (Castiog Dee-Bob) ja Aune (Glanffrwd Rachel Wall) on astutettu Lukaksella (Doniol Show Must Go On). Näistä pentueista on tarkempaa tietoa nettisivuilla pentuja osiossa.

11.1.2014 oli aihetta iloon kun Wenla (Doniol White Blossom) ja Heini Kemppi tokoilivat kolmannen ALO1 tuloksen ja nyt on Wenlalla koulutustunnus TK1. Onnea Heini & Wenla!
TK1 Doniol White Blossom "Wenla" (kuva Heini Kemppi)

 
 Samana päivänä olin itse meidän Rasmuksen kanssa agilitykisoissa ja vihdoin saimme kakkosluokasta sertin ja siirron ylimpään luokkaan. Tulos oli monesti lähellä, mutta nyt se onnistui :)
Rasmus (Finnflats Anthony) ja maksi2-luokasta saatu sert

Suru-uutisen saimme kuulla muutama päivä sitten kun Toni (Doniol Keen On Hunting) siirtyi vehreämmille metsästysmaille. Osanottomme Jaskarin perheelle, kiitos Tonin hyvästä hoidosta ja voimia surussanne!
Doniol Keen On Hunting "Toni"
18.2.2002-24.1.2014
(kuva Paula Jaskari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti