maanantai 27. elokuuta 2012

Tokoa, näyttelyitä ja mejää

Viime viikonloppuna kunnostautui Doniol-koirat monessa lajissa. Lauantaina Spanielien tokomestaruudessa Tuusulassa Doniol Quite Perfect "Täplä" sai upean tuloksen EVL1 (283p) ja voitti toisen kerran peräkkäin Spanielien tokomestaruuden! Elina oli kokeessa myös toisen koiransa kanssa upein tuloksin kun Doniol Your Loyal Welsh "Fanny" sai AVO1 (179p). Molemmat koirat olivat mukan myös joukkuemestaruuden voittaneessa Etelä-Suomen Spanielikerhon joukkueessa, jossa kolmas koirakko oli Benton What Women Want "Nappi" & Satu Hakola.

Lauantaina näyttelyssä kävi Doniol Birds Beware "Börje" saaden neljännen sertinsä ja ollen toiseksi paras uros. Tämä vasta 11kk ikäinen koira on saavuttanut nyt 4 sertiä näyttelyistä, suorittanut hyväksytysti spanielien taipumuskokeen ja saanut mejäkokeesta AVO1 tuloksen. Myös toiset tästä pentueesta ovat keränneet upeita tuloksia; Doniol Bea At Wild Fellows "Elli" on myös suorittanut taipumuskokeen ja saanut mejästä AVO1 -tuloksen sekä saanut vesityökokeesta 2 pistettä, jotan voi osallistua SPME kokeeseen, näyttelyissäkin Elli on erinomaisella palkittu. Doniol Born To Catch Ducks "Pele" on myös suorittanut taipumuskokeen ja saanut vesityökokeesta 2 pistettä sekä lisäksi saanut Virosta 2 juniorisertiä. Doniol Blizzard Prince "Viljo" on saanut varasertin näyttelystä sekä monta upeaa tulosta match showssa. Doniol Beacon Of Joy "Bella" on saanut näyttelystä erinomaisen ja ollut mukana sorsametsällä Doniol Belowed Gremlin "Buddy" on saanut näyttelystä erittäin hyvän. Kokonaisuudessaan siis oikein onnistunut pentue! Suuri kiitos upeista tuloksista kuuluu aktiivisille omistajille! :)

Eilen Tervekosken näyttelyssä Doniol Veni Vidi Vici "Wilma" oli paras narttu saaden cacibin ja ollen VSP. Snowy Finnish Girl Our Loyal Welsh "Viivi" oli toiseksi paras narttu ja sai vara cacibin. Erittäin hyviä näyttelyssä olivat Doniol Yatzy Girl "Martta", Doniol Belowed Gremlin "Buddy", Doniol Blizzard Prince "Viljo" sekä Doniol Lion King "Jesse". Kiitos kaikille mukana olleille mukavasta päivästä! Pieksämäen näyttelyssä Doniol Bea At Wild Fellows "Elli" sai erinomaisen ja Doniol Born To Catch Ducks "Pele" erittäin hyvän.

Näiden edellä mainittujen ollessa näyttelyssä oli siskokset Wera (Doniol Wind Of Change) ja Wenla (Doniol White Blossom) mejäkokeissa. Wenla sai Heinin ohjaamana AVO3 tuloksen, mutta Wera Teemun ohjaamana päätti vaihtaa verijäljen metsälintuihin ja näin jäi ilman tulosta tällä kertaa.

Olemme nyt varanneet fasaaninmetsästyspäivän Forssaan 20.10.2012. Tänne ovat tervetulleet kasvattimme omistajineen. Laitattehan Mirkalle meiliä jos olette kiinnostuneet osallistumaan, jotta saadaan suunniteltua aikataulut yms asiat tuolle päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti