torstai 2. elokuuta 2012

Kokeita ja näyttelyitä

Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä... Kasvattien omistajat ovat olleet ahkeria ja tuloksia on tullut monesta lajista. Tosin en varmaan muista kaikkia taaskaan mainita, mutta ettehän suutu vaan laitatte viestiä että tämäkin tulos jäi mainitsematta...

Eilen vesityökokeeseen osallistui Elli ja Pele. Vesityökokeessa koiralle yritetään saada vesityöpisteet metsästyskoetta varten. Metsästyskokeessa, jossa ei metsästetä vesilintuja on kuitenkin arvostelukaavakkeessa kohta johon tulee vesityöpisteet ja siksi vesityökoe pitää suorittaa erikseen. Pele (D. Born To Catch Ducks) ja Elli (D. Bea At Wild Fellows) saivat molemmat 2 pistettä kolmesta. Hieno suoritus kuitenkin nuorilta koirilta!

Viikonloppuna Börje (D. Birds Beware) oli Peräseinäjoen näyttelyssä rotunsa paras ja sai sertin, Onnea Mari ja Börje!! Alla kuva Börjestä.


Viikonloppuna meidän Wera (D. Wind Of Change) oli jälkikokeissa ja todella helteisessä kelissä onnistui saamaan VOI3 tuloksen, mistä olemme tyytyväisiä. Ensimmäinen koe tänä vuonna, joten ihan hyvä alku kun sai vaikeissa olosuhteissa tuloksen, hyvä Teemu ja Wera!

Aiempina tuloksina mainittakoon että Viljo (D. Blizzard Prince) sai Mäntsälässä varasertin ollessaan toiseksi paras uros.

Heinäkuun aikana on taipumuskokeissa käynyt kaksi B-pentueen koiraa ja molemmat suorittivat kokeen hyväksytysti 10kk iässä. Taipumuskokeen ovat siis suorittaneet Pele (D. Born To Catch Ducks) ja Elli (D. Bea At Wild Fellows). Onnittelut Vuokko & Pele ja Minna & Elli!

Pele, Täplä ja Fanny olivat mukana springeripäivillä, jossa me olimme myös koko perheen voimin (paitsi Retu, joka oli mummolassa hoidossa). Hartolassa springeripäivillä neljä päivää kuluivat nopeasti, Teemu oli talkoilemassa taipumuskoeharjoituksissa ja taipumuskokeen vastaavana koetoimitsijana. Minä taas pidin trimmaus ja näyttelykoulutusta sekä tottelevaisuuskoulutusta. Lisäksi pääsimme omien koiriemme kanssa treenaamaan ja ennen kaikkea oli mukavaa nähdä muita springeriharrastajia, uusia ja vanhoja tuttuja. Kiitos kaikille mukavasta leiristä!

Weran pentujen elä omassa kodissa on alkanut mukavasti ja olen saanut ihania kuvia ja viestejä onnellisilta omistajilta. Toivotaan että tulevaisuudessakin yhteiselo sujuu yhtä hyvin!

Syksyn aikana kasvattejamme on osallistumassa ainakin mejä, toko ja taipumuskokeisiin sekä näyttelyihin. Olemme järjestämässä fasaaninmetsästyspäivän Forssassa lokakuussa, jonne kaikki kasvatit omistajineen ovat tervetulleita. Tarkempi ajankohta selvinnee lähiviikkoina, mutta alustavasti on suunniteltu jotain lokakuun lauantaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti