sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Upea viikonloppu takana

Kasvattaja on taas niin ylpeä kasvateista ja heidän omistajistaan!

Eilen oli Springerspanielien tokomestaruuskoe, jossa oli mukana kaksi Doniol-koiraa. Nämä kaksi sitten olivatkin todella taitavia ja saivat kaikki kolme jaossa ollutta kiertopalkintoa. Täplä (Doniol Quite Perfect) Springereiden tokomestari 2013 ja Fanny (Doniol Your Loyal Welsh) Tokotulokas 2013 ja Rockyn Kippo kiertopalkinto. Täplän tulos kokeessa oli EVL1 286,5pistettä KP sij. 2/9 ja Fanny AVO1 185,5p KP TK2. Paljon onnea Elina ja tytöt!
Elina, Fanny ja Täplä sekä tuomari Harri Laisi
 
 Tänään oli vuorossa spanielien taipumuskoe Lopella. Mukana oli kaksi kasvattiamme, Weran jälkeläiset Daisy (Doniol Careless Whisper) ja Dani (Doniol Chase The Wind), jotka molemmat suorittivat kokeen hyväksytysti! Onnea Pasi ja Daisy sekä Dani ja Mikko!

vas. Daisy, Pasi, Mikko ja Dani
Lisäksi mejäkokeessa oli tänään Pele (Doniol Born To Cathc Ducks) saaden AVO2 tuloksen. Onnea Pele, Vuokko ja Peksa!

Edellisen päivityksen jälkeen on myös Wenla (Doniol White Blossom) saanut RTK1 koulutustunnuksen rallytokosta. Tuo ei valitettavasti päivity koiranettiin, koska kennelliitto ei vielä ole hyväksynyt rallytokoa viralliseksi lajiksi, mutta siitä huolimatta olemme oikein ylpeitä Wenlan ja Heinin suorituksesta, onnea!

Joensuun näyttelyssä 11.8.2013 Elli (Doniol Bea At Wild Fellow's) sai toisen sertinsä. Onnea Elli ja Minna!

Lisäksi Börje (Doniol Birds Beware) suoritti vesityökokeen saaden 2 pistettä.

Varmasti taas olen unohtanut joitain tuloksia, joten laittakaahan viestiä niin lisään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti