tiistai 8. lokakuuta 2013

Viikonlopun kuulumisia ja vähän muutakin

Viikonloppuna oli Tuuloksessa, Hämeenlinnassa näyttely, jossa Sani (Doniol Ravishing Lass) oli ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa. Monen vuoden näyttelytauon jälkeen Sani oli Rotunsa Paras Veteraani ja toiseksi paras narttu saaden varasertin. Samassa näyttelyssä oli myös Martta (Doniol Yatzy Girl), joka sai EH4.Wera (Doniol Wind Of Change) ja Täplä (Doniol Quite Perfect) olivat samaan aikaan mejäkokeissa, mutta jäivät tällä kertaa ilman tulosta.

Aiemmin olen unohtanut tänne kirjoittaa että Täplä (Doniol Quite Perfect) ja Elina Kautto voittivat tänä vuonna myös Spanielien tokomestaruuden Tuusulassa 11.8.2013 tuloksella EVL1 279,5p ja samassa kokeessa Elinan toinen koira, Fanny (Doniol Your Loyal Welsh) sai AVO1 175p. Elina ja Täplä ovat siis tänä vuonna sekä Spanielien että Springereiden tokomestareita!

Springerspanielit ry:n nettisivuilla on terveyskysely walesinspringerspanieleille, johon toivotaan mahdollisimman paljon vastauksi. Toivon siis että kasvattieni omistajat kävisivät vastaamassa kyselyyn! Myös minä toivoisin saavani tiedot mahdollisista sairauksista, jotka sinne kirjoitatte mikäli ette ole jo niitä minulle ilmoittaneet! Myös terveiden ja edesmenneiden koirien tiedot olisi tärkeää ilmoittaa! Kysely löytyy osoitteesta:
http://www.springerspanielit.com/WSS/wss_terveyskysely.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti