keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Pentuja, näyttely ja treeniä

Wera muistuttaa valasta. Se ei itse ymmärrä olevansa kantava vaan vauhtia on ihan yhtä paljon kuin ennenkin. Välillä se tuskaisesti vingahtaa kun ei voikkaa nukkua lempiasennossaan sammakkona (mahallaan takajalat ojennettuna taaksepäin)... Pentujen pitäisi syntyä reilun viikon päästä, joten vielä saamme jännittää :)

Kennelimme osaomistuskoira Ressu (Red And White's Mercury In The Sky) tuli kolmannen kerran isäksi 20.4.2012 kun Koupiossa syntyi 6 pentua Rosalle (Sparklecreaks Ice Queen). Lisää näistä pennuista löytyy Rosan sivuilta http://icequeenrosa.webs.com/ Onnittelut Rosan perheelle pienistä pisamanaamoista!

Lauantaina harrastimme täsmänäyttelyttämistä eli kun kasvattaja ei tällä hetkellä ole niin innokas juoksemaan monessa näyttelyssä, olimme isommalla porukalla Loviisassa, 9 kasvattia ja maahanmuuttaja-Aune. Siellä Martta (D. Yatzy Girl) sai varasertin ja Sissi (D. Image Princess) oli rotunsa paras veteraani (ikää mummulla on jo 11,5v). Näiden lisäksi SA:lla palkittiin Frida (D. Key To Your Heart) ja Emma (D. Apple Of My Eye). Suurin osa muista koiristamme oli myös erinomaisia. Kasvattajaryhmämme oli rotunsa paras koirien suuresta ikäjakaumasta huolimatta (1-11v). Kiitos kaikille läsnäolleille ja erityisesti Elinalle ja Arjalle sekä Sadulle koirien esittämisestä! Oli oikein mukava päivä!

Nyt tulevana lauantaina pidämme pentutreffejä taipparitreenien muodossa ja samalla myös mejätreeniä taipparit suorittaneiden koirien kanssa. Jos et vielä ole ilmoittautunut mukaan, mutta kiinnostusta olisi niin ota yhteyttä Mirkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti