torstai 15. syyskuuta 2011

Tokoa ja taipparit

Kovasti tuntuu olemaan kiireitä, kun ei tännekään ehdi päivittää kuulumisia tämän useammin...

Elina on käynyt ahkerasti tokoilemassa Fannyn ja Täplän kanssa ja tuloksiakin on tullut todella hienosti! Täplälle viimeksi EVL2, Fanny (Doniol Your Loyal Welsh) sai kolmanne ykköstuloksen alokasluokasta ja siirtyi nyt avoimeen luokkaan. Samalla Fannylle koulutustunnus TK1. Onnea Elina, Fanny ja Täplä!

Walesin vahvistuksemme Aune kävi emäntänsä kanssa taipumuskokeissa ja suoritti sen hyväksytysti. Onnea Milla & Aune!

Me olimme viikonloppuna Pyhäsalmessa mökkeilemässä ja metsästysreissulla. Valitettavasti automme on liian pieni, jotta 3 ihmistä ja 3 koiraa sekä viikonlopun tavarat mahtuisivat matkaan, joten jouduimme jättämään Weran hoitoon. Tosin Weralla oli mukava viikonloppu "toisessa kodissaan" Caritan ja Eeron sekä Sanin kanssa, kiitos taas teille! Metsälle pääsi siis vain Rasmus, joka nautti suunnattomasti! Saaliiksi Teemu ja veljensä Jaska saivat Rasmuksen korvaamattomalla avulla 6 teertä ja 2 sorsaa. Ja kyllä koiraa taas kehuttiin -aiheesta! Teemu totesikin että vain 2 lintua olisi saatu ilman Rasmusta, joten ei ihme että koiraa kehuttiin ;)

Nyt odotamme milloin Viivin pennut syntyvät. Hain Viivin meille tiistaina ja nyt viikonloppuna viimestään pitäisi pentujen syntyä. Toistaiseksi Viivi on kuitenkin rauhallinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti